moda
PULS GRADA · moda

Visoke letnje temperature su skoro napustile naše predele i sa sigurnošću možemo da kažemo da je vreme da, barem u torbi, ako ostajemo do kasno napolju, ponesemo, za početak, barem šal. Zimogrožljivije među nama uveliko nose i šalove i rukavice.

Pošto je zima pred vratima, vreme je da vidimo i koji su to ovogodišnji zimski trendovi. Jedno je sigurno: bićemo zamotane u šalove i nosićemo kape i rukavice. Što se jeseni tiče, beretke se vraćaju u modu, marame pokrivaju vratove, a i kožne rukavice su opet našle svoje mesto na ženskim rukama. A u galeriji možete pogledati šta je to što će ovu zimu učiniti toplijom.

H&MOtvori galeriju

Sada znate koje prodavnice da posetite ako budete putovale u inostranstvo ove jeseni ili zime a ne nađete ove proizvode kod nas. I jasno vam je šta će se nositi ove zime, pa da znate kakve modele da tražite.

979f1625454cf299ea701aaddc42867d Oktobarska „Moda za poneti“ u Kc Gradu Kenzo i H&M Kenzo + H&M – dugo iščekivana modna saradnja cover S ofingera: Sara Debevec kipš Ženske cipele za jesen ·