pagecover
U VAZDUHU · svet

Kuglanje je bilo jedna od omiljenih zabava Nemaca tokom ’60-ih, ’70-ih i ’80-ih godina prošlog veka. U muđuvremenu, popularnost ovog sporta je znatno opala pa se u kuglanama uglavnom mogu videti pripadnici starijih generacija.

S druge strane, zbog lepote svog enterijera, kuglane su poslednjih godina pravi hit među arhitektama, dizajnerima ali i fotografima.

Poslednjoj od navedenih kategorija pripada Robert Gecfrid, minhenski fotograf koji je posetio neke od najlepših kuglana na jugu Nemačke kako bi ih slikao za svoju kolekciju. Slično njegovim drugim radovima, koje možete pogledati ovde, i fotografije kuglana su slikane u centralnoj perspektivi. Osim toga, one na najbolji način prikazuju različite kombinacije šara i boja koje krase enterijere južnonemačkih kuglana. Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju ova prelepa zdanja sporta i razonode.

Lepota kuglana južne NemačkeOtvori galeriju
nopantssubway0801j_cover Dan bez pantalona u metroima širom sveta shutterstock_386913631-1000x500 Svet će ostati bez čokolade 2050. paris-syndrome-by-francois-prost-2_cover Kinezi su napravili svoju repliku Pariza coverzima U ovom mestu je izmereno neverovatnih -67 stepeni · · ·