vn
U VAZDUHU · trend

Kada pričamo o nekonvencionlnim kampanjama, Karen Walker ih obožava. Sjajna stvar je što ona slavi stil u svakom životnom dobu i to na fantastičan način. I pokazuje da nema predrasuda prema bilo čijim godinama.

Foto serijal nove kolekcije nakita Karen Walker se zove Magic Hands i fokusira se na priče o stilu kroz ruke i nakit koje one nose. Sklonost ka autentičnosti i alternativnom pogledu na modu pokazuje se i u ovoj kampanji za koju Walker kaže da ruke mogu biti izražajne koliko i lice, te nije neobično što su u prvom planu. Kreativnost je došla do izražaja, i pomerila fokus na ženske ruke i stil u starijem životnom dobu. Sve možete pogledati u našoj galeriji.

'Magic Hands'Otvori galeriju

Modeli ove kampanje imaju 93 i 78 godina i sigurno je da su u potpunom trendu. Stil se ne obazire na godine, dokazala je kampanja Magic Hands.

Idealne torbe Top 7 torbi: Poželjno je da ih imate roze Roze je opet u modi Nike Pipenov Air More Uptempo Nike Air More Uptempo samo u „Tike“ prodavnici Obrnute muške brade #BeardsFromBelow: Novi trend u selfi kulturi ·