page-cover
PULS GRADA · dizajn

Francuska dizajnerka Silvi Fakon je poznata po svojim haljinama koje izgledaju kao da su iz bajke. Količina detalja na njenim kreacijama je zaista neverovatna, a originalan način na koji ona pravi svoje kreacije do sada nije viđen.

Ona koristi delove violine ili korice starih knjiga kao materijal svojih haljina, a svaka od njih ima neku posebnu priču.

U jednoj od njenih najreprezentativnijih kreacija nazvanoj Posveta Arasu možemo videti znamenitosti i elemente iz mitologije ovog francuskog grada. Ne bi bilo preterano okarakterisati Silvine haljine umetničkim remek-delima.

U našoj galeriji možete videti kako izgleda kada talentovana dizajnerka odluči da kreira haljine inspirisane prirodom, bajkama i kulturom i istorijem svoje zemlje.

Bajkovite haljine originalnog dizajna kakve još niste videliOtvori galeriju
IKEA nova kolekcija IKEA Beograd: Nova kolekcija OMEDELBAR page_cover 10 komada nakita kreativnog dizajna brand_logos_by_combining_two_elements_6 Ovaj dizajner kreira logotipe kombinujući samo dva elementa pagecover Skulptmodžiji: Kombinacije klasičnih skulptura i emodžija · · · ·