Neobične svadbene fotografije
fotografija

Helene Havard je fotografkinja koja se specijalizovala za snimanje najsvečanijih trenutaka u životu mladih ljudi koji su se odlučili za život udvoje.

Kako i sama kaže, dugo je razmišljala koja bi to forma u potpunosti odgovorila zahtevima teme, da bi na posletku rešila da uz pomoć drona pravi ove veoma neobične fotografije.

Zahvaljujući savremenim tehnologijama čovek je u prilici da čini stvari o kojima se nekada samo maštalo. Tako je i u slučaju izrade svadbenih fotografija, a posebno onih koje pravi Helene Havard.

Njena serija nosi naziv Flying World Pictures i bazira se na ideji da ma koliko bili bliski sa onima koji stupaju u brak, oni ipak u jednom trenutku postaju svet ili ostrvo za sebe. Mladenci zajedno sa Helen putuju po čarobnim egzotičnim destinacijama i tamo zauzimaju poze koje izgledaju odlično u svakoj, a posebno u onoj situaciji kada ih slika dron. To znači da su fotografije napravljene iz vazduha, a efekat koji nastaje tom prilikom posve je specifičan jer u sebi udružuje – lepotu prirode i lepotu mladenaca.

Pogledajte neke od najveličanstvenijih fotografija iz ove serije…

Ovakve svadbene fotografije još niste videliOtvori galeriju
Ljubav podmlađuje Nekad i sad: Fotografije koje pokazuju da ljubav podmlađuje Nesvakidašnji  porodični album Nesvakidašnji porodični album London fotografije Zašto je London tako neodoljiv grad Optičke iluzije Chema Madoza Crno-bele fotografije koje otkrivaju ono što često ne primećujemo · · · ·