Previše lepe da biste ih pojeli
PULS GRADA · gastro

Naučnici tvrde da se hrana ne jede samo onda kad prvi zalogaj sklizne u jednjak, već mnogo pre toga, dok hranu posmatrate, mirišete ili sečete i servirate za posluženje. Moguće da je upravo tako, ali među poslastičarima ima zaista duhovitih ljudi, koji svoje umeće demonstriraju na različite načine.

Većina ovih torti i kolača za svoju umetničku primesu mogu da zahvale fondantu – kontroverznom dodatku različitih poslastica, koji se ne može pohvaliti ukusom, ali može mogućnostima da od njega, gotovo kao od gline napravite šta god vam je volja. Nema razloga da vam ova galerija ne posluži samo kao inspiracija da i sami budete kreativni.

Torta kao bibliotekaOtvori galeriju
Pingvin suši Simpatični obroci inspirisani japanskom kuhinjom Restoran "Kod mame" Kod mame: Kuvana jela po svačijoj meri Restoran Košuta Restoran Košuta: Piknik u prirodi Crni burger Burger King u Japanu služi crni hamburger · ·