Neobični sapuni
PULS GRADA · dizajn

Ukoliko vas muči stvaralačka blokada, ili je vaš prijatelj introvert ili hipster a vi biste hteli da mu pomognete, ako vas muči što ne možete rano da ustanete, možda postoji rešenje za vašu muku!

Od nedavno postoje sapuni koji prema hemijskom sastavu verovatno ne odmiču mnogo od drugih njima sličnih, ali zato zahvaljujući svom dizajnu mogu da se smatraju prvima među mnogim sličnim proizvodima. Šta je to toliko neodoljivo i posebno u vezi sa njima?

Oni na svojoj ambalaži poseduju specifične i domišljate poruke koje su verovatno i dovoljan razlog što ih ljudi kupuju za svaku priliku…

Zahvaljujući domišljatim dizajnerima iz kompanije Whiskey River Soap Co stvoreni su sapuni za sve i svakoga. A kada to pišemo ne mislimo na vaš tip kože, već na duhovite poruke koje ćete pronaći na njihovoj ambalaži a među kojima se mogu prepoznati i oni koje odlikuje crni humor, kao i oni bez ikakvog smisla za humor.

Od nedavno je ova kompanija počela da proizvodi i kupke i tečne sapune kao oblik širenja svojih proizvodnih kapaciteta budući da je interesovanje sve veće, a kako se tokom jeseni broj praznika u kojima se poklanjaju sitnice, povećava, to znači da će njihova prodaja još da raste. A zašto mi sve ovo pričamo? Pa da bismo vas inspirisali, jer za dobar biznis nikad nije kasno! 

Sapuni neobičnih naziva se odlično prodaju!Otvori galeriju

pagecover I bar kodovi mogu biti lepo dizajnirani logo Zanimljive činjenice o logotipima poznatih brendova fabricscommun001-10 Sovjetska Rusija: Tekstil kao propaganda Erotski filmovi Posteri erotskih filmova iz šezdesetih i sedamdesetih · · ·