QAmcXEYTNX3WV8PB5HcI_derekpearcewatertables7_cover
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Želite li da svojoj dnevnoj sobi dodate jedinstveni komad nameštaja? Sigurni smo da će ovi kreativni stolovi sa plutajućim životinjama učiniti vaš životni prostor posebnim.

Stolove je kreirao Derek Pearce, veliki vizionar u dizajnu nameštaja. U ediciji nazvanoj Water Tables, Derek je kombinovanjem drvenih figura životinja i stakla stvorio iluziju njihovog isplivavanja iz vode. Inspiraciju je crpeo iz dugogodišnjeg rada u pozorištima, gde je kao stolar bio zadužen za kreiranje drvenih rekvizita. Stolove iz ove serije pravi još od 1997. godine i sa uspehom ih prodaje kupcima iz celog sveta.

Bilo da ste ljubitelji nilskih konja, delfina ili žaba, sigurni smo da ćete na ovoj adresi pronaći sto koji vam odgovara. Više informacija o Dereku Pearceu možete pronaći na njegovom zvaničnom veb-sajtu.

dizajn: Derek PearceOtvori galeriju
dzudzu_cover Najlepša vrata u art nouveau stilu pećina Najluksuznija pećina na svetu landscape-1490820951-hbz-novak-djokovic-miami-home-00-index Kako izgleda novi Noletov stan u luksuznoj zgradi ja-soon-kim-botanical-arrangements-1_cover Vizuelni zen: Prelepi biljni aranžmani · · ·