Naslovna fotografija
KULTURA · film/TV

Ukoliko još uvek niste pogledali seriju „The Marvelous Mrs. Maisel”, onda propuštate sjajnu priču o feminizmu, vickasti humor, upečatljive istorijske lekcije o Njujorku ’50-ih godina prošlog veka, i naravno fantastičan modni stil glavne junakinje, koji će biti glavna tema ovog teksta.

Naime, tokom prve sezone, glavna junakinja Midž Mejzel vešto je koketirala između dva stila koja su savršeno dočarala dve strane njene ličnosti. Na momente vesela i razdragana mlada žena puna života i ambicija, Midž se neretko odevala u šik Šanel komplete od tvida, raskošne midi haljine u pun krug i čarobne kapute koje je stilizovala neobičnim šeširima, ešarpama, damskim tašnicama i ljupkim cipelama na nisku štiklu. No, kako serija odmiče, tako upoznajemo i njenu drugu stranu koja podrazumeva razočaranu ženu, ostavljenu suprugu i majku dvoje male dece koja svoje nedaće svake večeri deli sa publikom u lokalnom baru, čime polako stiče status vrlo uspešne stand-up komičarke. U tim prilikama, Midž najčešće preferira minimalistički stil kapri pantalone, crnu rolku, trenč mantil i baletanke kako bi što lakše žonglirala svim obavezama u toku dana. Kako je sama serija vizuelno izuzetno zanimljiva, sjajni kostimi još više dolaze do izražaja i simpatičnu Midž čine još interesantnijom.

Za razliku od prve sezone, druga (koja je premijerno prikazana pre nekoliko nedelja) odvija se tokom letnjih meseci, što nam pruža uvid u nešto drugačiji segment mode ’50-ih a to je letnja garderoba. Naime, nekoliko epizoda odvija se u porodičnom letovalištu Ketskils gde Midž svoje zanosne kostime i koktel haljine vešto menja lepršavim letnjim haljinama, šarenim maramama, kratkim bermudama, retro kupaćim kostimima visokog struka, slamenim asesoarima i naočarama mačkastičnog okvira.

Stoga, ukoliko za praznike putujete u neke toplije krajeve, pogledajte fotografije najlepših modnih kombinacija koje Midž nosi u drugoj sezoni. Ili ako praznike provodite kod kuće, iskoristite slobodno vreme i pogledajte ovu seriju jer vam garantujemo da ćete uživati kako u sjajnim kostimima, tako i u svakom kadru i čarobnoj muzici. Verujemo da će vam u oba slučaja galerija koja sledi biti vrlo inspirativna!

Čarobno letnje izdanje za vožnju čamcem... Otvori galeriju

Que-sont-ils-devenus-les-acteurs-de-Beverly-Hills-90210 Snima se nastavak serije „Beverli Hils” i to sa starom ekipom yanxi-1220x775 Ovo je najtraženija serija u 2018. godini naslovna Poslednje filmske preporuke u 2018. godini Moja genijalna prijateljica HBO serija 10 najboljih stranih serija iz 2018. · · · · ·