Neodovljivi četvorogodišnjak imitira muške modne trendove
PULS GRADA · moda

Preslatki Ryker sigurno je najstilizovaniji dečak na koga ćete naleteti, a uz pomoć svoje majke Collette Wixom pokrenuo Instagram nalog na koji kače fotografije ovog preslatkog dečaka u različitim odevnim kombinacijama.

Iako mali Ryker imitira veliki svet muške mode, njegova odeća dolazi iz popularnih i pristupačnih radnji kao što su Gap i H&M, a veoma lako može se uporediti sa odevnim predmetima savremenih ikona stila poput Ryana Goslinga, Pharrella i blogera Adama Gallaghera. Rykerova majka tvrdi kako je ovakva vrsta zabavnog udešavanja samo još jedna igra za njenog četvorogodišnjeg sina, koji u presvlačenju i maskiranju uživa kao i svi drugi mališani. U našoj galeriji možete videti fotografije na kojima je stil majušnog Rykera stavljen rame uz rame sa najbolje obučenim muškarcima današnjice.

Neodovljivi četvorogodišnjak imitira muške modne trendoveOtvori galeriju
Večera Šta su zvezde obukle za večeru sa princom? Chanel cruise collection Chanel stigao u Dubai Moda Prolećna izložba Art in Fact do 17. maja muški modni blogovi 10 fantastičnih blogova o muškoj uličnoj modi ·