aj
U VAZDUHU · trend

Neonski ajlajner je novi najbolji prijatelj svih ljubitelja neobičnog i upadljivog šminkanja. Instagramski make-up majstori izmislili su poseban način primene boje i teksture i stvorili neverovatne neonske boje. Nova stvar je pred nama!

Neonski ajlajner je najbolje koristiti u kombinaciji sa tamnim nijansama boja, tako da fluorescentne nijanse dođu do punog izražaja. Najvažniji savet koji preporučuju svi stručnjaci u ovoj oblasti jeste da se igrate dok se šminkate, jer uvek možete nešto novo da otkrijete.

Instagram je definitivno prava platforma za pronalaženje novina u šminkanju, te su baš takvi virtuozi ovde predstavili neonski ajlajner. Kako se postiže njegov moćni efekat? Tako što kao bazu koristite belu ili svetlo sivu, a preko nje nanosite bilo koju svetlu boju. Na donji deo kapka prema obliku oka nanosite tamnu senku a neonska boja se poput ajlajnera nanosi poslednja u sam ugao oka, da bi na taj način istakla čitavo oko. Posebno obratite pažnju na boju vaših očiju i pokušajte da pronađete savršenu neonsku nijansu koja je kompatibilna njihovoj boji. Inspiraciju potražite u našoj galeriji.

U trenduOtvori galeriju
moda Najmoderniji komadi odeće Gigi Hadid Reebok Classics REEBOK CLUB C: Za nove generacije kreativnih predvodnika kroksice Kroksice s krznom: Trend koji pomućuje razum minđuše Nova opsesija u svetu pirsinga · · ·