the-pastor-at-aretha-franklins-funeral-groping-and-mocking-ariana-grande-1537815431
U VAZDUHU · pop trash

Sahrane su događaji koji teško padaju svim prisutnim osobama i tada niko nije ravnodušan. U takvoj situaciji može doći do raznih nemilih scena, a to se posebno odnosi na sahrane poznatih ličnosti.

Nikome nije prijatno kada ide na nečiju sahranu, jer usled pojačanih osećanja prisutnih može svašta da se desi. Kada su u pitanju sahrane poznatih ličnosti, u fokus dolaze disbalans između želje za privatnošću i želje da se sve podeli sa fanovima, bitke za nasledstvo i optužbe prema onima koji žele da zarade na celoj situaciji. Međutim, ima i gorih scena od tih, a ovo su neke od njih.

Procureli lažni ten

Kristina Agilera je na sahrani Ete Džejms pevala njenu pesmu At Last, ali je za to vreme nešto curelo niz njenu nogu. Uprkos mnogim spekulacijama šta je to bilo, otkriveno je da je u pitanju lažni ten koji se otopio u toku emotivnog nastupa.

Uvredljivo posmrtno slovo za Aretu Frenklin

Sveštenik koji je održao posmrtno slovo na sahrani Arete Frenklin kao da nije uopšte razmislio o tome šta će govoriti. Svojim primedbama da majke ne mogu same vaspitati dečake i pretvoriti ih u prave muškarce uvredio je njen stil života, jer je ona bila samohrana majka četvorici dečaka. Članovi njene porodice bili su uvređeni svim što je izrekao.

Pastor sa lutajućim rukama

Takođe na sahrani Arete Frenklin, prisutni pastor je zagrlio pevačicu Arijanu Grande i slučajno je dodirnuo njene grudi, a sve to dok je njeno prezime u šali uporedio sa nazivima obroka u jednom poznatom lancu brze hrane. Mnoge slike pokazuju njenu zgranutost i užas.

Bil Klinton se uživeo

I ponovo sahrana Arete Frenklin i nastup Arijane Grande, ali ovog puta u fokusu Bil Klinton. Bivši američki predsednik je čini se neprikladno posmatrao mladu pevačicu tokom njenog nastupa. Sva sreća pa ona nije mogla da vidi njegovo lice za to vreme.

Fotografija koja nije trebalo da bude napravljena

Nakon tragične smrti Vitni Hjuston, neko je prodao fotografiju otvorenog kovčega sa sahrane jednom tabloidu. Ona je nažalost i objavljena, sa objašnjenjem da je u pitanju lepa fotografija a bez otkrivanja autora koji ju je svakako morao i poslati. Ista situacija ponovila se i tri i po godine kasnije, nakon takođe tragične smrti njene ćerke, Bobi Kristine Braun.

Muž Za Ze Gabor mislio samo na novac

Pred sahranu Za Ze Gabor, njen muž je medijima poslao lažni spisak poznatih ljudi koji će doći kako bi privukao što više kamera. Jedina namera mu je navodno bila da zaradi što više novca pravljenjem televizijskog spektakla od svega toga. Njen publicista je zbog toga održao privatnu službu za porodicu i prijatelje.

Bratu Berta Rejnoldsa zabranjen pristup

Bivša žena Berta Rejnoldsa i majka njegovog sina koji se začudo nije pominjao u testamentu odlučila je da zabrani pristup službi Bertovom rođenom bratu. Njih dvojica nisu bila u najboljim odnosima, ali niko nije podržao njenu odluku, jer se priča da Bert ni sa njom nije imao dobar odnos nakon razvoda.

Porodična svađa

Bivša žena Čestera Beningtona bila je razjarena što ni ona ni njihov sin nisu bili spomenuti na pevačevoj sahrani. Optužila je njegovu novu ženu da je u fokus stavila samo njihov život i vreme kad je Čester već bio poznat, bez ikakvih reči o svemu što je bilo u njegovom životu pre toga.


naslovna Holivudske veze koje su delovale lažno naslovna Koje zvezde su javno priznale svoju kilažu page-cover-poznati Kako se stvarno zovu najveće zvezde? naslovna Najgore fotografije poznatih osoba · ·