Trapani
PULS GRADA · destinacija

Nevezano za tekuću sezonu praznika, uvek se vredi setiti da su iskustva najbolji poklon. Da, možete nekome pokloniti materijalnu stvar, ali onda kada mu priuštite iskustvo, poklonili ste mu neprocenjiv doživljaj koji će dugo pamtiti i rado prepričavati drugima.

Priceless Cities platforma vam upravo to omogućava. Od nedavno dostupna i korisnicima Mastercard kartica iz Srbije, Priceless Cities je način da obogatite svoja iskustva različitim aktivnostima u čak 40 gradova širom sveta. Koja god da je vaša strast: muzika, kulinarstvo, kultura, sport ili nešto potpuno drugačije, Priceless cities vam nudi preko 2.000 raznovrsnih i jedinstvenih ponuda uz koje ćete na svakodnevnicu i putovanja gledati novim očima.

Ukoliko planirate da ove hladne dane provedete u toplijim krajevima i odabrali ste Dubai kao svoju destinaciju, ne propustite mogućnost da budete VIP posetilac čuvenog Burdž Kalifa tornja. Prošetajte kroz ovaj veličanstveni dragulj istoka u pratnji ličnog vodiča, a za sam kraj ovog jedinstvenog doživljaja, moći ćete da se opustite uz večeru na samom vrhu ovog jedinstvenog zdanja.

Maštate o tome da pobegnete negde za vikend sa voljenom osobom i posmatrate bajkovit zalazak sunca? Nema lepšeg mesta za takav užitak od Italije! Provedite dva nezaboravna dana u Trapani, uživajući u romantičnom zalasku sunca pored vetrenjače čiji je pristup zatvoren za širu javnost. Nezaboravni doživljaj će upotpuniti hrana specijalno spremljena za vas i prefinjeno vino dok do vas dopiru zvuci klavira. Neprocenjivo, zar ne?

mete-2019-brasile-hp-1545054040 Hit destinacije za odmor u 2019. pexels-photo-416024 10 zanimljivosti o Danskoj naslovna Najlepše ulice na svetu NG Novogodišnji planovi: U kom gradu ćete dočekati 2019? · · ·