Neraskidive sestrinske veze
fotografija

Anna Larson je vlasnica Anna Christine fotografskog studija u Olimpiji, u državi Vašington. Pre dve godine rešila je da započne foto seriju sa svojim kćerkama, usvojenim devojčicama Semenesh i Heaven. Njihova bliska veza je, kako tvrdi Anna, a i svako ko pogleda ove fotografije, više nego očigledna. Istina je da su i karakterom i imajući u vidu zemlje iz kojih rođenjem potiču devojčice vrlo različite, ali to ih ne sprečava da budu sestre i najbolje prijateljice!

Kako kaže njihova majka Anna Larson, ona planira da nastavi sa fotografisanjem Semenesh i Heaven tokom njihovog odrastanja, ističući da boja kože ili fizički izgled često u društvu umeju da budu faktori koji ljude udaljavaju jedne od drugih, a da ona na sopstvenom primeru želi da pokaže da je to samo nedostatak osećanja zajedništva, kojima uči svoje devojčice.

Dakle, ne uzimajte drugo ljudsko biće zdravo za gotovo, niti ga vrednujte samo na osnovu onoga kako izgleda, jer zajednica je stvar međusobnih veza i povezivanja, mnogo veća i lepša od onoga što fizički izgled ikada može da ponudi!

Semenesh i Heaven uče nas šta to znači biti isti a različitOtvori galeriju
Optičke prevare 15 najboljih optičkih prevara na fotografijama Slike iz prošlosti Retke fotografije koje pokazuju kako se nekada živelo Foodography Foodography – za ljubitelje hrane i Instagrama Mačke i dečaci Dečaci i njihovi ljubimci · ·