Nescafe
U VAZDUHU · promo

Beograđani su ovog vikenda imali priliku da uživaju u 10.000 sveže pripremljenih kafa u okviru NESCAFÉ kampanje, namenjenih svim ljubiteljima ovog napitka, koji su odlučili da prošetaju do centra grada.

Tako je Trg Nikole Pašića prepravilo 2.000 prepoznatljivih NESCAFÉ šolja, za koje su prolaznici morali malo da se potrude i da ih osvoje tačnim odgovorom na pitanja koja su postavljale devojke u crvenom.

Lepo vreme je u šetnju izmamilo veliki broj građana, a pored 5.000 parova koji su se ovog vikenda razbudili i započeli dan uz šolju NESCAFÉ, našao se i čuveni muzički par Ana Štajdohar i Nikola Demonja. Ana je kao po običaju svoje jutro započela kremastim NESCAFÉ Classic Mild, dok se Nikola ipak opredelio za šoljicu jakog i punog ukusa NESCAFÉ Classic Strong kafe.

Ova kampanja inspirisana je prijateljstvom i simbolizuje bliskost i najdraže momente, a NESCAFÉ poklanjanjem šoljica želi dodatno da zbliži ljude koji se najradije okupljaju i druže uz omiljeni napitak.

Nescafe Započnite vikend uz šoljicu NESCAFÉ kafe Ellese Zvezda takmičenja „X Faktor“ Tamara Milanović novo zaštitno lice Ellesse brenda Kolporter Dosta vam je loših vesti – pogledajte ovaj video 5+1 akcija Nemaš kartu? Imaš prijatelje!