Priroda
fotografija

Svakog dana izlazimo iz kuće odlazeći na posao, fakultet ili u školu. Prolazimo istim ulicama, najčešće se vozimo istim prevozom, a prostor oko nas se ne menja ili ne primećujemo da se promenio.

Tokom letnjih meseci, vruće nam je, nosimo majice, šortseve i planiramo letovanje. U jesen, sitna kiša već počinje da nas nervira, a uz to se i nadamo još nekom toplom danu. Zima je hladna, pada sneg, a ukoliko zaledi, hodamo kao pingvini sanjajući proleće. Godišnja doba se smenjuju, a razliku osećamo uglavnom samo u temperaturi. Na prostor oko nas koji se menja, kao što su ulice, parkovi i priroda, ne obraćamo dovoljno pažnje. Jedan fotograf je trenutak kada se smenjuju godišnja doba zabeležio svojim objektivom.

Slikao je put kojim ide na posao u proleće, leto, jesen i tokom zime. Nadamo se da će fotografije koje je napravio promeniti pogled na vašu svakodnevicu, i da će vam pokazati koliko priroda može da bude lepa tokom cele godine.

ProlećeOtvori galeriju
Izmene u gradovima Pronađite razliku Poljupci širom sveta Poljubac je isti na svim meridijanima Taksista fotograf Njujorški taksista 30 godina fotografisao svoje putnike James Dean Ove fotografije su napravljene samo par dana pre njihove smrti · · ·