collage
KULTURA · art

Poznate ličnosti često su uzor i inspiracija mnogim ljudima. Neko voli da im napiše pismo, neko im posveti pesmu, a neko ih pak nacrta. Jedna od takvih je mlada ruska umetnica koja slika portrete svojih omiljenih javnih ličnosti dajući im svoj umetnički pečat. Ova darovita dama predstavlja svoje radove na Instagramu, trudeći se da konstantno vežba i usavršava svoju veštinu. U nastavku pogledajte neke od njenih divnih radova i sami se uverite u njen raskošan talenat.

Gledajući ove portrete, prosto se zapitamo da li su posredi ilustracije ili prave fotografije. Facijalna ekspresija, crte lica, pogled… Ova mlada umetnica vodi računa o svakom detalju, te je pravi užitak listati njene crteže. Pogledajte našu galeriju i njen Instagram profil, te pronađite svog omiljenog junaka.

Tejlor SviftOtvori galeriju
jacket-art-of-the-hobbit_cdfzbd Pored pisanja, Tolkin je i ovo radio fenomenalno page-cover-art 10 najbrutalnijih uvreda među umetnicima XVITAMIN NIKOLA MARKOVIC Izložba „In da House“ u galeriji X Vitamin Maj u KCBu, fabrizio bellomo, meccanicismo Tri izložbe u u galeriji Kulturnog centra Beograda · · ·