page-cover-nestvarne
KULTURA · art

Čini se da smo kao odrasli ljudi toliko zaokupljeni svojim obavezama da retko kada nađemo vremena da maštamo i budemo kreativni. Na našu sreću, ipak postoje osobe čija je profesija da svoje snove i neobične ideje predstave kroz vizuelno dopadljive slike. Jedna od takvih je i malezijski umetnik po imenu Zulkarnain Išmajel.

Njegova specijalnost su foto manipulacije koje na nadrealan način kombinuju različite elemente iz našeg sveta koji inače nisu u dodiru. Na njegovim slikama možete videti prizore kao što su slon u prepunom gradskom prevozu, vatra koja plamti iz korneta za sladoled ili starac koji zaliva oblake. Ovi i još mnogi drugi primeri maštovitih foto manipulacija su dostupni u našoj galeriji, a za više radova ovog talentovanog malezijskog umetnika, posetite njegov Instagram profil.

Nestvarne slike sveta koje će vas oduševitiOtvori galeriju
naslovna Portreti životinja sa važnom porukom naslovna Šta se događa kad se spoje Mebijus i Džimi Hendriks page-cover-tetovaze Tetovažama protiv ožiljaka i belega 1232709 Ovi umetnici su se proslavili tek kasnije u životu · · ·