collage
fotografija

Pasionirani fotograf i putnik Met Horspul koristi svaku priliku da obiđe neki nepoznati kutak naše planete, te je tako do sada obišao čak 43 zemlje na 6 različitih kontinenata. No, kako bi putovanje bilo zaokruženo i kako bi i drugima mogao da dočara lepotu predela koje obilazi, on ih fotografiše iz vazduha pomoću najrazličitijih tehnika.

Da je reč o vrlo talentovanom fotografu jasno vam je čim pogledate makar jedno njegovo delo. Kako se u svom radu fokusira na različite teme, u njegovim kolekcijama možete videti mnoštvo toga zanimljivog – od divljih plaža i skrovitih uvala, preko šarmantnih planinskih sela, pa sve do prirodnih bazena i krivudavih rečnih pritoka.

U galeriji koja sledi pogledajte neke od najimpresivnijih kadrova koje je Met zabeležio i uživajte u čarobnim prizorima.

Ćinkve Tere, ItalijaOtvori galeriju
d41586-018-07684-4_16331692 Najbolje fotografije iz sveta nauke napravljene u 2018. naslovna Da li verujete da se na ovim slikama nalaze državne granice? naslovna Ova japanska plaža je postala Instagram senzacija naslovna Ovako izgledaju svakodnevni objekti pod mikroskopom · · · ·