igrica
U VAZDUHU · tech/web

Prošlo je baš dosta vremena otkada su filmski ili TV junaci bili pretvoreni u 8-bitne junake igrice koji se sami kreću. Srećom, tu je Netflix koji će (neočekivano) popuniti ovu prazninu. Za sve one koji vole da se igraju jednako koliko vole i da prate Netflix serije, srećne vesti stižu…

TV gigant je upravo objavio Netflix Infinite Runner sa našim omiljenim televizijskim junacima, kao što su Pablo Escobar (Narcos), Piper Chapman (Orange is the New Black), Marco Polo (Marco Polo) i Mike Wheeler (Stranger Things).

Ideja je potpuno jednostavna. Glavni junak kreće a vi treba da upravljate njime preko space bara da bi preskakao prepreke. I sve je vezano za seriju, i muzika i predeo kuda se junaci kreću. Escobar se kreće po kolumbijskim selima i poljima i sakuplja kokain i beži od policije, Piper je u zatvoru, tako je i sa ostalim junacima, svi su u svom okruženju. Igricu možete pronaći ovde.
Upozorenje, veoma je zarazna, pa možda bolje da je ne otvarate dok ste na poslu, pošto ćete u tom slučaju reći zbogom produktivnosti.

Q-Gravity-Stand Samsung uvodi novu eru kućne zabave sa QLED TV uređajima Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group Inteligentni telefon: Huawei predstavlja sledeću eru mobilnih telefona CES 2017. Samsung nagrađen za dizajn i inovacije na sajmu CES 2017. cover Samsung predstavio elegantni, moćni i praktični Galaxy A · · ·