netflix
KULTURA · film/TV

Nekada prosto morate da znate da će serija koju gledate da ima srećan kraj. E baš zbog toga, Netflix radi na proizvodnji tehnologije koja će omogućiti gledaocima da uz pomoć daljinskog upravljača odluče kakav kraj žele da vide.

Da li ste uzbuđeni zbog ovog interaktivnog odnosa ili mislite da to potupno uništava šarm? Koji god da je vaš stav, gledaoci Netflixa će uskoro moći da na različitim mestima biraju određena „kretanja“ kroz seriju.

Jasno vam je, sada možete gledati istu seriju u paru, i zapravo ćete odgledati različitu seriju, ili možete dva puta gledati istu seriju. Dok smo bili deca voleli smo te priče gde smo mogli da biramo na koju stranicu ćemo dalje da idemo. Možda će nam se svideti i da sa daljinskim u ruci određujemo sudbine omiljenih junaka serije? Da li je zapravo čar u tome što ne znamo da li će se serija zavrpiti srećno? Uskoro ćemo imati odgovore na ova pitanja. A možda ćete već uskoro i vi birati rasplet serije i to će vam se dopasti. U svakom slučaju, uz Netflix uvek neke novine.

Bioskopi mart 2017. Trenutna bioskopska filmska ponuda TV heroine One su prave TV heroine the-founder1 „Osnivač“ od četvrtka u bioskopima null „Lepotica i zver“ sa Emmom Watson u Cineplexx-u · ·