naslovna
PULS GRADA · auto

Završeno je još jedno izdanje čuvenog Dakar relija, koje je ponovo zahtevalo puno snage, izdržljivosti, ali i strpljenja od svojih učesnika. Neverovatno je dostignuće završiti ovaj reli, ali velika je čast i samo učestvovati u jednom takvom dešavanju.

Od svih učesnika ovogodišnjeg relija, možda je najupečatljivija priča o Australijancu Tobiju Prajsu, koji je trku započeo sa slomljenom čunastom košću u desnoj šaci. Uprkos bolu koji je trpeo dve nedelje, uspeo je da završi trku i čak pobedi u kategoriji motocikala, što je zaista neverovatno ostvarenje.

Još jedna bitna stavka je rekordan broj žena koje su učestvovale ove godine, njih 17. Iako je teren ove godine bio mnogo manje raznolik nego prethodnih, sa dominacijom peščanih dina, sve fotografije sa lica mesta garantovano će ostaviti utisak na vas. Uverite se i sami u to u našoj galeriji.

Pakao u peskuOtvori galeriju
4-24 Uskoro stiže prva električna Vespa page-cover Ko je njima dao vozačku dozvolu? kalashnikov-electric-supercar-3 Kalašnjikov ima Teslu na nišanu page-drum Smešne situacije na drumu · · · · ·