BeFunky Collage
U VAZDUHU · pop trash

Promene izgleda odvijaju se postepeno iz dana u dan, iako ih mi ne primećujemo. Kada nas neko ne vidi duži vremenski period, neizostavni su komentari na račun izgleda. Od dobronamernih ljudi dobijamo komplimente kako se uopšte nismo promenili, ali ima i onih koji nam zameraju na kojem kilogramu viška, ili nam otvoreno kažu da smo baš ostarili u međuvremenu. Šta se desi kada se neko sam odluči za veliku promenu, otkrijte u nastavku.

Koliko god godina imali, svi pridajemo važnost izgledu, i služimo se raznim savetima i trikovima kako bismo bili lepi i stilizovani. Prilikom odabira garderobe, šminke ili frizure, treba imati na umu svoju građu, ten i ličnost. Kada se vodimo trendovima po svaku cenu, ili se zavaravamo da nam sve pristaje, upadamo u zamku, i rezultat je krajnje razočaravajući. Stoga, dobro razmislite pre svake kupovine, odlaska kod frizera ili šminkera, budite prirodni, negovani i svoji.

Grupa ljudi, različitih dobi i zanimanja, odlučila je da odbaci svoj dosadašnji izgled i napravi korenite promene. Želeli su da se poigraju i uvedu novine u svoj život, i čini se da su uspeli u tome. U galeriji koja sledi, pogledajte njihove fotografije pre i posle transformacije.

Svetlana, 37 godina, univerzitetski profesor... Otvori galeriju

 

istock-92158572_0 Da li biste se usudili da ovako gledate film? page-cover-kendall Kendal Džener ima nezvanog gosta na svojim fotografijama Botm6NwnBcz-png__700-5c387f193f572__700-cover Mama pomaže ćerkici da izgleda kao dive sa crvenog tepiha not-famous4-cover Ovako bi izgledali poznati da nisu poznati · · · · ·