pagecover
U VAZDUHU · urban flash

Ne znamo za vas, ali nama ne bi smetalo da sledeći dečji rođendan ukrasimo nekim ovakvim neverovatnim helijumskim životinjama. Njihov autor je talentovani japanski umetnik Masajoši Macumuto, koji u svom radu koristi isključivo balone u raznim bojama.

„Počeo sam da se bavim pravljenjem figura od balona pre sedam godina. Volim životinje, pa sam hteo da proverim da li sam u stanju da ovom nekonvencionalnom tehnikom napravim njihove realistične figure“, izjavio je Macumuto. Za one jednostavnije figure potrebno mu je oko 2 sata, dok kompleksniji komadi nekada zahtevaju i preko 6 sati rada. Treba naglasiti da Macumuto ne koristi selotejp, nalepnice, markere ili bilo koji drugi dodatni materijal u njihovoj izradi.

Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju Macamutove životinje od balona, a ako vas zanima da se bolje upoznate sa njegovim radom zapratite ga na Facebook, Instagram ili Tumblr društvenim mrežama.

autor: Masajoši MacumutoOtvori galeriju
Automatski nacrt Nastup ove devojčice će vas ostaviti bez teksta couple-915991_960_720_cover Greške koje muškarci prave tokom prosidbe Pametni ljudi (pixabay foto) 7 znakova da ste visoko inteligentna osoba landscape-1466819387-1465934671-throbs Koji je frajer bio „in“ kad ste se rodili · · ·