Heidi Klum  - Halloween.
PULS GRADA · moda

Hajdi Klum zasigurno voli sebe, svoju krasnu decu, bogatu karijeru i planetarnu popularnost. Ono što joj je još posebno blisko srcu, i zauzima specijalno mesto u njenom haotičnom životu super modela, jeste proslava “Noći veštica”. Njeni kostimi za tu priliku s nestrpljenjem se očekuju, skoro kao nedelja mode ili “Met Gala”. Podsetite se kako je izgledala prethodnih godina, i ukradite joj koju ideju za svoj ovogodišnji kostim. Bez panike, nećemo nikom reći da ideja nije bila u potpunosti vaša…

Poznato je da je gospođica Klum istrajna u nameri da nas fascinira iznova i iznova, iz godine u godinu, svojim originalnim pristupom kostimima za Noć veštica. Ove njene modne egzibicije skoro da nemaju konkurenciju među poznatima, a pogotovo nama smrtnicima. Uvek su najduhovitije, tematski najbolje osmišljene, a često i zastrašujuće. Kada većina uporedi svoje kostime sa njenim, sigurno shvati da se baš nije potrudila, niti bila naročito originalna.

S obzirom da je u Srbiji ova proslava pokojnikâ svake godine sve popularnija, imate ozbiljan kreativni i modni zadatak u narednih nedelju dana. Tačnije, šest dana. Ukoliko idete na žurku koja ima ovu temu, onda je se držite, i budite što kreativniji u njenim okvirima. Ako ne postoji konkretan izgled koji se od vas zahteva, neka vam kao glavna inspiracija posluži Hajdi.

Kako je vreme prolazilo, tako su njeni kostimi bili sve bolji i luđi. Kažu da je tajna u detaljima, a Hajdi je jedne godine uz svoj kostim ukomponovala veliki detalj, jer je na proslavu dojahala na konju. Oživela je junakinju poznatog crtaća i kultnog filma. Klumova je nekima boginja u pravom životu, a na Noći veštica oživela je nekoliko drugih. Nije mogla da zaobiđe da bude i vampirica, ali nikako na klasičan, već na veoma Hajdi način. Bilo je tu biblijskih tema, kao i svemirskih SF kombinacija. Nije propustila ni da se maskira u životinje… Da se razumemo, bila je skoro sve! I Kleopatra i starica; starica u Chanel kompletu.

Svake godine Hajdi je uspevala da nadmaši sebe, a uspela je da svog sada već bivšeg muža Sila takođe zarazi. Zbog toga su često išli maskirani u paru, u skladu sa temom.

Pogledajte kako su Hajdini duhoviti i inovativni kostimi izgledali petnaest godina unazat. Hmmm.., šta li će biti ove godine? Saznaćete uskoro, a dotle uživajte u galeriji sa fotografijama.

Neverovatni “Halloween” kostimi Hajdi KlumOtvori galeriju
venčanice Slavni muškarci koji su imali najbolja venčana odela david David Beckham zaista zna da se obuče Majca-Maks Studio, Nakit-Gorana Gulišija & bi.bi. jewelery, Tanjir-Cabinet K, Model-Manja Ristić, Foto Miloš Lužanin Electric Ladyland: Novi prostor za dizajn i modu u Beogradu moda Pet modnih dodataka koje želimo odmah · · · ·