Bizarni izumi
U VAZDUHU · urban flash

Pošli ste na pijacu da kupite voće i povrće, a vratili ste se sa nekoliko sasvim nepotrebnih plastičnih sitnica, poput trimera i masažera u jednom, ili lepeze koja može da se sklopi i postane penkalo. Zvuči vam poznato? Vreme uredno provodite ispred TV-a jer iskreno uživate u televizijskoj prodaji, i kada se na ekranu pojavi broj telefona, vi se hvatate za slušalicu… I jasno vam je da je sve to pogrešno, ali ste slabi na takve sitne stvarčice i želite da unapredite teskobnu svakodnevicu.

Izumi čija vam svrha nije do kraja jasna preplavljuju domaće tržište, ali neki od njih, verovatno oni najgenijalniji, još uvek se ne prodaju ovde. Verovatno ćete u budućnosti moći da kupite neki od takvih predmeta, kao što su ovi, čije se fotografije nalaze u našoj galeriji, ali je više nego izvesno da će vam već nakon prvog korišćenja više zauzimati mesto na polici i sakupljati prašinu, nego što ćete ih zaista koristiti.

Držač pivaOtvori galeriju
Hobiji milionera 10 najdražih hobija milionera Rejv pre doručka Morning Gloryville: Rejv pre doručka Kako su poznati proslavili Halloween Kako su poznati proslavili Noć veštica Odrasli i deca odgovaraju na jedno pitanje Ko je srećniji – odrasli ili deca? · · · · ·