higbee-7-5a7a2c76def11__880
KULTURA · fotografija

Fotograf Džonatan Higbi se tokom svog života selio nekoliko puta. Živeo je u Los Anđelesu, Detroitu, Kanzas Sitiju, da bi na kraju svoj dom pronašao u Njujorku.

Svaki od gradova u kojima je živeo, pokušavao je da kroz umetnost i kreativnost uz pomoć svog foto-aparata upozna na najbolji mogući način. Dok je odrastao u Los Anđelesu, otkrio je strast prema fotografiji, da bi s vremenom strast prerasla u zanimanje. Arhitektura, ulice, ljudi, grafiti, ogromni bilbordi, haos i energija koju sa sobom nosi Njujork su ga inspirisali da zabeleži neke od neverovatnih momenata na ulicama ovog višemilionskog grada. Tokom šetnji, objektivom foto-aparata, uspeo je da uslika slučajne prolaznike u zanimljivim situacijama koje se svakodnevno dešavaju u Njujorku.

Na taj način, serijom slučajnih fotografija, želeo je da prikaže koliko je dinamičan život u jednoj od najpoznatijih svetskih metropola. U našoj galeriji možete pogledati šta se sve dešava i kako izgledaju ulice Njujorka tokom dana.

Ulice NjujorkaOtvori galeriju
concurso_Skypixel_fotos_drone_2017_09-5a78bbdfd341a__880_cover Najbolje fotografije iz vazduha Moscow-during-a-snowfall-really-looks-magically-5a794ffce1761__880 Zimska čarolija u Moskvi 012fanssexp Kako na stil oblačenja utiče ljubav prema muzici? 5a6732876ff02_jFNq10Y__700 Retke fotografije koje do sada niste videli · · ·