#FishChallenge
U VAZDUHU · promo

U toku je prvi #FishChallenge okršaj u Srbiji, koji je pokrenuo brend Josh! kompanije Bambi. Kako je u pitanju okršaj, prirodno je da postoje dva tima. Miloš Milaković predvodi #timkjutbutljut, dok Vladimir Kovačević vodi #timsirane. Ako možda ne znaš ko su vođe timova, to su Ćićo iz „Dnevnjaka” i Arsa iz serije „Istine i laži”, ali obojica nisu oduševljeni kad ih tako zovu.

Da biste učestvovali, potrebno je da zapratite @joshribica Instagram stranicu, a zatim da na svom profilu (kroz story ili post) okačite fotku ili video u kojem sa Josh! ribicama ili pakovanjem radite nešto originalno. U opisu je potrebno da tagujete @joshribica profil i dodate hešteg tima kojem pripadate, dakle #timkjutbutljut ili #timsirane.

Josh! Ribica je spremila spektakl, a najkreativnije očekuju vredne nagrade svake nedelje! Za sve informacije, posetite www.fishchallenge.rs i učestvujte u prvom, pravom Insta okršaju na našim prostorima. SMARAČI STOP!

quality 9 Budi zvezda CCC Shoes & Bags brenda Burger i Niksicko Tamno Legenda o nastanku Dark brewed burgera MARK4201 Balans+ i ove godine uz učesnike noćne ski trke u organizaciji Gorske službe spasavanja Predstavljanje nove knjige Uroša Petrovića McDonald’s poklonio deci sto knjiga Uroša Petrovića · · · ·