ku
KULTURA · art

Rad sa ljudima je istovremeno raj i pakao. Kada radite u prodavnici tačno znate kog dana će dolaziti ljudi koji imaju čudne zahteve, kad ćete imati mirniji dan, prosto, to osetite. Ako ste kupac, ne razmišljate sigurno previše o tome kakav je bio dan onog ko je zaposlen u prodavnici u koju ste ušli.

Nije bitno da li radite u ekskluzivnom butiku, u knjižari, u supermarketu, vi morate biti ceo dan nasmejani i uslužni. A mušterija ima raznih, od onih sjajnih do onih kojima ne možete da objasnite da to što traže ne postoji i da sigurno nisu videli kod vas. Onda one gužve za vreme praznika kada se mahnito kupuje sve i vi ne možete da postignete skoro ništa jer je stalno nekakav haos. Ali takav je vaš posao, potrebno je da omogućite ljudima da kupuju i da im za to vreme bude apsolutno prijatno. U našoj galeriji, sa koje god strane kase se nalazili češće, pogledajte ili prepoznajte kako izgleda jedan radni dan prodavca.

Nekad je vaša pomoć zaista neophodnaOtvori galeriju
Mirko Sata Opasne i kul tetovaže zmija pic Brutalno iskrene ilustracije o razmišljanju odraslih Marina Nićiforović Otvorena izložba Marine Nićiforović „Krilatija na svome početku“ juz Organizovana prva izložba za pse