Promoteri New Balance patika
PULS GRADA · moda

U jedinstvenoj BUZZ SNEAKER STATION prodavnici u TC Ušće održana je promocija ručno rađenih New Balance patika, tradicionalno proizvedenih u SAD i Velikoj Britaniji. Promociju ekskluzivne New Balance kolekcije podržali su i majstori handmade zanata – kreator ručno rađenih VT mašni, Veljko Tomović, modni dizajner Vasilije Kovačev i vlasnik poslastičarnice Dolce by Tintolino, Marko Radulović.

Ekskluzivna New Balance kolekcija predstavlja patike inspirisane klasičnim, retro stilom, dok poseban pečat ovim modelima daje njihova ručna proizvodnja u SAD i Velikoj Britaniji. Svi modeli su upečatljivih boja, napravljeni od najfinije prevrnute kože i sa minimalno opšivenim detaljima radi postizanja modernijeg i ekskluzivnijeg izgleda.

Ljubitelji unikatnih patika, imali su priliku da se zabave i naprave svoj kožni New Balance privezak, uživaju u duženju sa promoterima, muzici za koju je bio zadužen Dj BKO, handmade kapkejkovima, potezima četkice mlade umetnice, ali i u mnogim drugim iznenađenjima koja je za njih pripremio BUZZ.

Limitirana serija ručno rađenih New Balance modela dostupna je u svim BUZZ SNEAKER STATION prodavnicama.

New BalanceOtvori galeriju
Vogue slavi 100. rođendan Vogue: Njegovo veličanstvo slavi 100. rođendan Najbolje obučeni Englezi Ko su moderni džetlmeni?: Najbolje obučeni Englezi Duge suknje Kako da nosite „midi“ suknje ovog proleća Nedelja mode u Parizu Nedelja mode u Parizu – a kako je bilo na ulicama