New Moment PR Tim na dodeli nagrada
U VAZDUHU · promo

New Moment PR Agencija proglašena je PR Agencijom godine u kategoriji velikih PR agencija na tradicionalnoj godišnjoj dodeli nagrada Društva Srbije za odnose sa javnošću. Pored nagrade za PR Agenciju godine, New Moment PR je osvojio još šest nagrada za najbolje projekte u prethodnoj godini.

Šest nagrada za najbolje projekte u prethodnoj godini, New Moment PR Agencija osvojila je u sledećim kategorijama: u kategoriji Korporativne komunikacije za projekat Huawei, Be present, u kategoriji Komunikacija u neprofitnom sektoru za projekat Čuvaj mi mesto, nagradu za Brend PR za projekat Štark Deda mraz rađen za kompaniju Soko Štark, za CSR za projekat Trka za mir za kompaniju Sport time, u kategoriji Najbolje implementirana internacionalna kampanja za projekat Sat za našu planetu rađen za WWF (World Wildlife Fund), kao i nagradu u kategoriji Komunikacija u javnoj upravi za projekat 80 godina Beo Zoo Vrta.

Nagradu za Agenciju godine primila je direktorka New Moment PR Agencije, Branka Conić i predsednik regionalne New Moment kompanije Žarko Sakan.

„Ovo priznanje je rezultat predanosti New Moment PR profesionalaca u sprovođenju inovativne i kvalitetne prakse odnosa sa javnošću, kojoj smo posvećeni u svakodnevnom radu sa klijentima. U kompaniji naročito vodimo računa o društveno odgovornoj komponenti svakog projekta, jer glavni cilj i misija naše profesije treba da bude kreiranje ideja za bolje i humanije društvo“, izjavila je Branka Conić.

Uros Mirkovic Izabrani pobednici „Coca-Cola Dizajnspiracija“ konkursa Qatar airways QATAR AIRWAYS: Nova pogodnost za putnike Megle_cover Tri nova ukusa vašeg omiljenog napitka cover balans plus Otvoren Balans+ park za vežbanje na Adi Ciganliji · · ·