Venčanja poznatih
PULS GRADA · moda

Ili vam je potrebna dobra ideja, ili volite da se izgubite u maštarijama o holivudskim divama ili slavnima sa drugih kontinenata.
Devojčice obično sanjaju o blistavim venčanjima i prinčevima umesto supruga, a poznate ličnosti zahvaljujući dobroj materijalnoj situaciji u prilici su da ispune svoje snove.
Bilo da su zaista od plemenite loze ili ne, poznati širom sveta, čak i kada prave skromne svadbe, čine to tako da taj dan bude dan za pamćenje!

Fotografije koje smo vam pripremili u galeriji sigurno su najbolji pokazatelj koliko su ponekad venčanja umela da budu i glamurozna, ali i skromna. Čuveni glumci i glumice venčavali su se i u običnim sivim ili krem odelima, bez šlepova, karnera i čuvene bele haljine.
Ipak, kada se odluče da od svoga venčanja naprave bajku za pamćenje, verujte, teško da ćete taj spektakl ikada zaboraviti…

Ahslee Simpson i Evan RossOtvori galeriju
Trendovi iz 90-ih Najgori modni trendovi iz 90-ih Torba Minje Tarle, foto: Mina Piščević Minja Tarle: Nova letnja kolekcija rančeva i torbi Jackie O. Jackie Kennedy Onassis i njena najbolja „street style“ izdanja Košulja kao haljina Košulja kao haljina – najudobniji letnji komad garderobe · · ·