Humanitarna aukcija
PULS GRADA · shopping

Beogradski hram patika, Tike shop, proslavio je svoj prvi rođendan velikom žurkom, koja je bila u Tike stilu – originalna.

Tike se potrudio da povodom svog rođendana obraduje i naše najmlađe sugrađane. Na humanitarnoj aukciji ponuđen je specijalno dizajniran model Nike Cortez patika, koje su potpisali neki od najpoznatijih domaćih sportista – atletičarka Ivana Španović, fudbaleri i reprezentativci Aleksandar Kolarov i Dušan Tadić, srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić, košarkaš Partizana Novica Veličković i drugi.

Sva prikupljena sredstva sa aukcije biće donirana centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska. Beogradski hram patika – TIKE shop nalazi se u ulici Kralja Petra, i to ne slučajno. To je jedna od najstarijih gradskih ulica i predstavlja svojevrsnu izložbu beogradske arhitekture na otvorenom. U njoj je, na potezu od samo jednog kilometra, skoncetrisana mešavina stilova koje je verovatno nemoguće videti bilo gde u Evropi – barok, akademizam, secesija, art deko, modernizam, orijentalni stil.

Specijalni Nike Cortez modelOtvori galeriju

Tike shop jedinstven je u regionu po mnogo čemu – ponudi, ambijentu, odnosu prema kupcima, komunikaciji ali i po dugim redovima koji se tokom noći formiraju ispred prodavnice u kojima sneaker freak-ovi čekaju jutro kako bi prvi došli do svog omiljenog limitiranog modela patika.


Black Friday „Black Friday“ u Mascomu! Anđela Jovanović & The Spot The Spot i Anđela Jovanović Sarlot Genzbur_cover Mascom: Kupite novogodišnje poklone na vreme Tito Garmendia U TC “Rajićeva” otvorena prva The Athlete’s Foot prodavnica · · · ·