Cocktail Selection IMG_2808cover
PULS GRADA · gastro

Home Made Company predstavlja Cocktail Selection, vrhunske slatke zalogaje najfinijih ukusa, savršeno dekorisane i zgodne za konzumaciju u svim prilikama. Idealan izbor za sve vrste svečanosti, nešto drugačije i posebno, po čemu će svi pamtiti ukus i izgled, ali i događaj i organizatora!

Ručno dekorisane tortice (veličine dva do tri zalogaja, prosečne težine 40 grama), izuzetnog vizuelnog izgleda i ukusa najboljih Home Made torti i kolača, sa kojima ste verovatno dobro upoznati iz brojnih kafića i restorana. Kremasti, sočni i atraktivni u svakom smislu!

U ponudi su i poklon pakovanja u dve verzije: Mini Box (sa četiri tortice) i Box (luksuzna kutija sa 20 tortica). Sve tortice se ručno dekorišu, a paleta broji 12 pažljivo izabranih ukusa.

Postoji mogućnost brendiranja kutije nalepnicom za poklopac kutije ili mašnom sa compliment karticom.


Botanist event fotografije (16) Botanist džin: Bogatstvo biljnog sveta u čaši Ko voli Dedinje Open Market: Pravo mesto za ljubitelje domaćih delikatesa Pizzagram Pizzagram: Četvrtaste pice autentičnih ukusa Amaretti Poslastičarnica Amaretti Italiano Bar: Vodimo vas na doručak · · · · ·