Balerine u gradu
fotografija

Rumunski fotograf Andrej Mihai Christian oduvek je želeo da uhvati zanimljive kontraste između žive i nežive sredine. Njegov rad najčešće je obuhvatao umetnost pokreta, da bi na posletku stvorio radove koji su na najbolji način sučeljavali živo i graciozno telo balerina sa njihovom sredinom – visokim građevinama, hladnim betonom ili urbanizovanim kvartovima.

Nakon pet meseci napornog planiranja Cristian je uspeo da svoju veliku želju pretvori u stvarnost, a kao rezultat stvorio seriju fotografija pod nazivom Urban Swan.

Njegovi modeli, moderne devojke, labudovi su čija je pozornica zamenjena predivnim ulicama Bukurešta. Balerine koje je fotografisao članice su klasične baletske trupe u okviru nacionalnog ansambla, ali su rešile da se zajedno sa umetnikom poigraju simpatičnim kontrastom koji nastaje kada eterično suprotstavite monumentalnom.

Kontrasti između urbanog i eteričnogOtvori galeriju
Venčanja kao iz bajke Venčanja iz bajke ili kako se zaljubio princ u cicu Izložba Londona iz '60. Izložba fotografija koja slavi London 60-ih Par koji je prodao sve Par koji je odlučio da proda sve i putuje sa svojom mačkom Glastonbury Festival Fotografije Glastonbury festivala iz vazduha · · ·