Nickelodeon
PULS GRADA · deca

Telenor je prvi mobilni operator u Srbiji koji nudi Nickelodeon Play, mobilnu aplikaciju najpopularnijeg dečjeg kanala Viacom grupe. Aplikacija koja je osvojila nagradu „Emi“ za izuzetno dostignuće u interaktivnim medijima, omogućiće korisnicima da omiljene crtaće, serije, i brojne originalne igrice i zabavne sadržaje koriste kad god i gde god požele, na mobilnim uređajima.

Nickelodeon Play sadržaće više od 150 epizoda crtanih filmova poput „Patrolne šape“, „Sunđer Bob Kockalone“, „Razvali igru“, „Alvin i veverice“, a svi video sadržaji dostupni su na srpskom jeziku, bez reklama, i predstavljaju potpuno bezbedno onlajn okruženje za decu. Takođe, najmlađa publika ima priliku da putem aplikacije gleda određene premijere sedam dana pre prikazivanja na kablovskoj televiziji.

„Ova aplikacija pružiće Telenor korisnicima veću fleksibilnost i mogućnosti izbora u tome kada i gde pristupaju Nickelodeon sadržajima”. Istovremeno, roditelji ne moraju da brinu jer sa ovom aplikacijom obezbeđujemo sigurno internet okruženje za njihovu decu. Telenor korisnici su prvi u regionu kojima je aplikacija dostupna i u potpunosti je prilagođena tržištu. Na ovaj način, nastavljamo da unapređujemo sadržaj koji nudimo, a samim tim i korisničko iskustvo“, rekao je Saša Filipović, izvršni direktor marketinga Telenora Srbija.

Nickelodeon Play korisnicima Telenora dostupan je u okviru Total 2, 5 i 10 paketa kao i Play i Premium paketa, bez nadoknade. Svi ostali postpejd korisnici mogu da aktiviraju i probno koriste aplikaciju 30 dana, nakon čega je cena tarifnog dodatka 195 dinara. Nickelodeon Play se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor, a korisnici dobijaju i dodatnih 10GB interneta za korišćenje aplikacije.


Noc istrazivaca 2017_082 13. Evropska noć istraživača – Istraži kroz noć, u znanju je moć! Planum KC Kako da pomognete detetu da se bolje organizuje collage Upoznajte 7 najuticajnijih devojčica na svetu Majke i ćerke Kako vaspitavanje utiče na kasnije stavove o braku i deci · ·