Adapt-BB-Adapt-and-App
PULS GRADA · shopping

Kompanija Nike je obelodanila svoj novi model samovezujućih patika pod imenom Adapt BB. To su patike namenjene pre svega za košarku, a već sada ih nose mnogi profesionalci u ovom sportu. Šira javnost će imati priliku da ih proba tek od 17. februara.

Dobra vest je da za razliku od prethodne verzije Nike samovezujućih patika koja je koštala čak 720 dolara, Adapt BB će biti puštene u prodaju po ceni od svega 350 dolara. Njihovo vezivanje će biti moguće izvršiti pritiskom dugmeta na samim patikama ili uz pomoć Nike mobilne aplikacije koja pruža pregršt opcija za zatezanje.

Iz Nike-a poručuju da im je bio cilj da omoguće košarkašima da nose patike koje se najbolje adaptiraju na njihovu trenutnu aktivnost pa tako oni imaju izbor da zategnu patiku na jedan način kada treniraju, a sasvim drugačiji kada su na utakmici. Opcije su jedan klik daleko, a moguće je i da aplikacija zapamti preferencije u vezivanju koje vama najviše odgovaraju.

Pohvalno je i da su u testiranju tehnologije konsultovani i profesionalni košarkaši, među kojima je bio i Džejson Tejtum, talentovano nisko krilo Boston Seltiksa. Najavljeno je da će Nike uskoro početi da pravi samovezujuće patike i za druge sportske discipline, ali i za svakodnevno nošenje.

DSC_3067 Škrabac: Duksevi i pidžame za toplu zimu naslovna Parfimerije će od februara biti bogatije za ove novitete dollarstorechristmasgifts U novoj godini želim… Naslovna fotografija - Keramičke kasice prasice umetnice Tijane Đorđević mogu se kupiti u galeriji Transformart po ceni od 6.000 din Umetnička dela kao praznični pokloni: Šta kupiti, gde i po kojoj ceni? · · ·