COVER SLIKA -Nike Air Jordan III Retro True Blue OG1
PULS GRADA · shopping

Ljubitelji Air Jordan modela moći će od petka u svoju kolekciju da uvrste još jedan od legendarnih modela – u TIKE! shop stiže Air Jordan III Retro „True Blue“ OG.

Nike Air Jordan III je model koji je kao i njegovi prethodnici podigao igru na viši nivo. Vidljive vazdušne komore na peti patike i ELEPHANT PRINT gornjišta označile su da je 1988. godine u igru ušao dizajner Tinker Hatfield, tvorac AIR MAX sistema.

Patika je dobila novi JUMPMAN logo na jeziku koji je do dan-danas zadržan kao zvanični logo Jordan brenda. Logo je inspirisan slikom na kojoj je Majkl dok leti ka košu, napravljen tokom snimanja reklame za LIFE magazin. Silueta u vazduhu i položaj tela stvorili su savršen logo ovog brenda, a stil zakucavanja postao je i Majklov zaštitini znak. Svi su želeli da vide „Jumpmena“.

Ovo je takođe prvi Jordan model koji je poneo NIKE AIR logotip na peti, a koji je kasnije zamenjen JUMPMAN logotipom na sledećim reizdanjima. Ove godine na model je vraćen stari Nike Air logotip kao s prvog modela.

golden insurance detalj jakna cover Domaći brendovi: Nova lica starih vrednosti i oblika Converse Boot ženske Chuck Taylor All Star II Cute to Boot Najbolja moda  1998x1081 cover Jesen u Plazi Povrće i IDEA Pravo iz bašte u vaš tanjir · ·