Nike Air Max Invigor
U VAZDUHU · promo

Ikona “Air Max” 95 se vratila u najboljem stilu! Nove, “Nike Air Max Invigor” muške patike slave udobnost super – lake kategorije, uz neprevaziđeni stil i prepoznatljiv, lagan “Air Max” korak.

Ova sportska, minimalistička patika, dizajnarana samo za tebe i tvoje svakodnevne potrebe, uklopiće se lako u tvoj dnevni ritam. Air Max Invigor izdvaja specijalni Breathe tech platneni sloj, lagan i prozračan, kao i elegentni đon bez štepova za još bolji vizuelni utisak. Naravno, sa “Air max” kapsulom u peti, koja će ti pružiti sjajan oslonac za stopalo, i celodnevnu vazdušnu podršku, na svakom koraku.

Odaberi model i boju koju želiš i uživaj u svakodnevnici. Ponudu Brenda NIKE možete pronaći u prodajnim objektima „N Sporta“ ili putem online prodavnice ovde!


Eko kartica  nagradna igra Igraj i ti EKO Serbia nagradnu igru Dodeljene nagrade za korporativno volontiranje Eurobank dobitnik nagrade za korporativno volontiranje cover1 Praznične radosti: Crvena za sreću, čipka za strast NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo aparat za kafu NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo: Vrhunska kafa u vašem domu · ·