Nike Running
PULS GRADA · sport&rekreacija

Jedinstveno trkačko iskustvo od ovog vikenda dostupno je Beograđanima. U susret velikoj Belgrade 10K trci, koja će se održati 4. septembra, brend Nike ponudio je svim trkačima jedinstveno iskustvo i mogućnost da postanu deo NIKE RUNNING LAB karavana.

Svoje putovanje Nike Running Lab počinje već ovog vikenda na beogradskoj Adi i poziva sve ljubitelje trčanja da dođu i obore lične rekorde, kao i da se prijave za veliku trku.

Ovaj trkački karavan će svake nedelje posećivati različite lokacije u Beogradu i drugim gradovima Srbije, i omogućiće posetiocima da testiraju svoje trkačke sposobnosti i osvoje najnovije modele Lunar Glide patika, kao i da se prijave za Belgrade 10k trku.

Nike Running Lab je jedinstven koncept koji je prošle godine predstavljen u Srbiji, kao deo priprema za veliku, deset kilometara dugu, septembarsku trku. Belgrade 10k je peta po redu Nike trka koja se organizuje u Beogradu, i na koju se iz godine u godinu prijavljuje sve veći broj trkača, a ove godine se očekuje rekord sa deset hiljada učesnika.

Foto izvor: pexels Šta sve rade ljudi u teretani? reebok Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta – CrossFit® Nano 6.0 Automatski nacrt Možda najgluplji autogol postigao je golman Sammy Ndjock Automatski nacrt Kristijano Ronaldo- neki ga smatraju plačljivkom drugi najboljim fudbalerom na svetu · ·