Nike servis za potrošače
U VAZDUHU · promo

U karijeri profesionlanih sportista, pored izuzetnog rada i predanosti, jedan od najbitnijih preduslova za uspeh predstavlja i sama sportska oprema. Svaki vrhunski sportista, u zavisnosti od vrste sporta kojom se bavi, zahteva različite pogodnosti i performanse od svoje sportske odeće, kao i da ona u potpunosti odgovara individualnim specifikacijama njegovog tela tokom kretanja.

U Nike shop-u predstavljen je novi servis, dostupan svim potrošačima, koji za funkciju ima da edukuje potrošače i pomogne im pri izboru prave opreme za tip aktivnosti kojom se bave. Priliku da prve saznaju prednosti proizvoda sa najnovijom Nike tehnologijom imale su devojke, najaktivniji članovi Nike+ Running Club-a, kao i učesnice kampanje Better For It, koje su testirale Nike Zoned Sculpt helanke za trening i Speed Tights helanke za trčanje.

Tom prilikom sve devojke imale su mogućnost da čuju predavanje o najnovijim tehnologijama korišćenim u izradi ovih helanki, da ih probaju, ali i da se uvere u njihov kvalitet. Inspirisani raznovrsnim, ali i rigoroznim načinima treniranja sportista, Nike dizajneri su ovog puta kreirali helanke, koje pružaju čvrstu potporu mišićima i udobnost telu u pokretu.

Moderne Nike Zoned Sculpt i Speed Tights helanke su napravljene od specijalne, lagane dri-fit tkanine sa akcentovanim grafičkim linijama u boji, i sa posebnim otvorima koji poboljšavaju hlađenje tela, a čija struktura se prilagođava prirodnom kretanju, obavija i definiše kretanje mišića. Pored brojnih inovacija tu su i posebni, reflektivni detalji koji značajno pomažu u uslovima smanjene vidljivosti.

Od sprinterskih do dugačkih deonica i zahtevnog treninga, sofiticirane i visokokvalitetne Nike helanke, pružiće savršen opseg performansi i onim najspremnijim i najizbirljivijim trkačima.

Noć arome Noć Arome: Koncert Vlade Georgijeva u Kombank areni Red Bull Can You Make It? Počinje glasanje za Red Bull Can You Make It? Tamara Dragićević Brza hrana i zdravi mlečni napici Dani Grand kafe Mesec dana uživanja u Grand kafi · · · ·