sofiavergara45
fotografija

Slavne ličnosti smo navikli da viđamo u besprekornom izdanju, stilizovane i našminkane. Gde god da se pojave, crveni tepih, film ili modni editorijal, njihovoj lepoti se uvek jednako divimo.

Međutim, ponekad zanemarimo činjenicu da iza sebe imaju tim profesionalaca koji brinu o njihovom izgledu. Besprekoran izgled zahteva sate i sate treniranja, sređivanja, šminkanja, da bi na kraju izgledali savršeno. Sa druge strane kada se svetla na pozornici ugase, a blicevi fotoreportera prestanu da sevaju, slavni su kao i svi mi, ljudi koji imaju svoja najbolja i najgora izdanja.

U našoj galeriji videćete poznate ličnosti koje izgledaju kao sav normalan svet. U trenutku kada ih je neki nemilosrdni paparaco uhvatio nije im bilo sve tako lepo kao na crvenom tepihu ili na fotošopiranim fotografijama. Niko nije savršen, a dame bi trebalo da već jednom prestanu da se brinu zbog malih nesavršenosti na svom licu.

Petra EkelstonOtvori galeriju
pagecover Luckasta baka dokazuje da su godine samo broj 788 10 najboljih božićnih čestitki slavnih ličnosti 4578 Porodične fotografije: Nekad i sad 91-1000x500 Čarobna Budimpešta u decembru · · ·