Nicole-Kidman-teen-modelling-photos-to-stunner-cover
U VAZDUHU · pop trash

Gde god da se pojavi svojim prisustvom izmamljuje uzdahe oduševljenja među slučajnim posmatračima i vernim fanovima. Visoka je preko 180 cm, tako da je nije lako ne primetiti je, ali svakako da su glumački talenat kao i drugi, poput talenta da se odabere dobar kozmetičar, facijalni hirurg ili frizer (najbolje će biti čitav set usluga) od ove glumice napravili divu i lepoticu.

Nismo mi zli, a imamo i dokaze za prethodnu tvrdnju!

I ne treba zameriti sirotoj Nikol Kidman što je pošla utabanom stazom koja glasi: „Što starija, to mlađa“ i nije ona prva koja je razumela da glumice posle 45 gube mogućnosti da biraju koga će igrati. Ako su to utvrđena pravila, Nikol će po njima igrati, i biće verovatno najbolja. Biće najmlađa, najseksipilnija, biće sve što se poželeti može. A da biste shvatili koliko se Kidmanova menjala kroz godine pripremili smo za vas čitav set fotografija, takozvanih ranih radova, ove izrazito dobre glumice koja je kao pravi kameleon spremna da bude šta god da je potrebno!

Nikol KidmanOtvori galeriju
page-cover Ovako bi izgledale muške poznate ličnosti da su žene page-poznati-blam Ove fotografije će ih zauvek proganjati page_cover Bez šminke: Kristina Agilera konačno pokazala svoje pravo lice Holivudski brakovi Oni nisu u braku sa kolegama · ·