Nine West - Beosport
PULS GRADA · shopping

Sjajna vest za sve dame! Najnovija kolekcija obuće i aksesoara brenda Nine West je stigla u Srbiju i odnedavno je u prodaji! Inspirisana ličnim izrazom, samosvesnošću i zadovoljstvom savremene žene, nova kolekcija nastavlja svoju misiju da čini lepšim, udobnijim i sigurnijim svaki korak koji moderna žena u različitim prilikama svakodnevno pravi.

Nova kolekcija brenda Nine West obuhvata pregršt sjajnih modela cipela, kako onih udobnih, za svaki dan, tako i onih glamuroznih za posebne prilike. Osim cipela, u okviru kolekcije mogu se naći još i fenomenalni modeli torbi i novčanika, koji su svakako neophodni da bi se postigao kompletan i savršen izgled. Brend Nine West je novom kolekcijom još jednom potvrdio da definitivno ima moć da dame čini srećnim.

Deo asortimana iz nove kolekcije proleće/leto vam predstavljamo u nastavku…

Nine West - Najnovija kolekcija obuće i aksesoara Otvori galeriju
TC Stadion Šoping centar Stadion slavi 5. rođendan! Ana Ljubinković haljine Probudite maštu i osvojite haljinu Ane Ljubinković Škrabac Škrabac: Dizajnirano s posebnom pažnjom buttress-pillow-1-cover Buttress: Jastuk za dremku u obliku zadnjice · · · ·