Nine West
PULS GRADA · shopping

Sjajna vest za sve dame! Najnovija kolekcija obuće i aksesoara brenda Nine West je stigla u Srbiju i odnedavno je u prodaji! Kao glavna inspiracija se navodi umetnost iz prethodnih decenija koja se lako prilagođava ličnom modnom stilu svake savremene dame.

Na ovaj način, brend Nine West nastavlja svoju misiju da čini lepšim, udobnijim i sigurnijim svaki korak koji moderna žena u različitim prilikama svakodnevno pravi.

Nova kolekcija obuhvata pregršt sjajnih modela cipela i čizama, kako onih udobnih, za svaki dan, tako i onih glamuroznih za posebne prilike. Osim cipela i čizama, u okviru kolekcije mogu se naći još i fenomenalni modeli torbi i novčanika, koji su svakako neophodni da bi se postigao kompletan i savršen izgled. Brend Nine West je novom kolekcijom još jednom potvrdio da definitivno ima moć da dame čini srećnim.

Deo asortimana iz nove kolekcije jesen/zima vam predstavljamo u galeriji.

Nova kolekcija Nine West obuhvata pregršt sjajnih modelaOtvori galeriju

Ukoliko želite da pogledate i ostale modele iz nove kolekcije, posetite Nine West web sajt www.ninewest.rs, Facebook stranicu www.facebook.com/ninewestsrbija , Instagram stranicu www.instagram.com/ninewestsrbija  ili bilo koju prodavnicu širom Srbije i regiona.


Camper jesen/zima 2018. Camper: Virtuelna stvarnost u prvom planu španskog brenda thumbnail (3) City letnja preporuka #79: Keramika Galerije 1250 page-cover City letnja preporuka #88: Meadow Graphic planeri Set-Hipster--(20) City letnja preporuka #44: Ena Space suveniri sa tradicionalnim motivima · · · ·