CityMagazine-Beosport-19-04 NW3
PULS GRADA · shopping

Sjajna vest za sve dame! Najnovija kolekcija obuće i aksesoara brenda Nine West je stigla u Srbiju i odnedavno je u prodaji! Nine West novom kampanjom pod nazivom „Sole Sisters“ skreće pažnju na značaj povezanosti žena odnosno njihovu pokretačku snagu, duh i energiju. Bilo da je u pitanju povezanost majki i ćerki, sestara, drugarica, jedno je sasvim sigurno – zajedno možemo sve!

Upravo se ova važna poruka, kao inspiracija, može prepoznati u upečatljivim modelima i bojama cipela iz nove kolekcije, kako kod onih udobnih, za svaki dan, tako i kod glamuroznih za posebne prilike. Osim cipela, u okviru kolekcije se još mogu naći i fenomenalni modeli torbi, koje su svakako neophodne da bi se postigao kompletan i savršen izgled. Brend Nine West je novom kolekcijom još jednom potvrdio da definitivno ima moć da dame čini srećnim, posebno ako se ta sreća udruži sa nama važnim ženskim osobama.

Deo asortimana iz nove kolekcije proleće/leto vam predstavljamo u nastavku:

Nine West kolekcija proleće/letoOtvori galeriju

Ukoliko želite da pogledate i ostale modele iz nove kolekcije, posetite Nine West web sajt, Facebook stranicu, Instagram stranicu ili bilo koju prodavnicu širom Srbije i regiona.

7-kofera-za-porodicno-putovanje-cover 7 kofera za vaše porodično putovanje BeFunky-collage (5) Šta povezuje hip-hop senzacije Cardi B i Future-a? bellroy-hide-seek-1-960x768-cover 10 muških novčanika koji će impresionirati vaše kolege BeFunky-collage (2) INUIKKI kolekcija obuće za proleće/leto 2019: Biseri u bojama pastela · · · · ·