nissan-star-wars-cars-3coverž
PULS GRADA · auto

Nissan je iskoristio ovogodišnji sajam automobila u Los Anđelesa da se malo poigra sa svojim vozilima. Naime, oni su dozvolili dizajnerima kompanije Lusasfilms da njihove modele kao što su Rogue, Maxima i Altima, preurede da liče na letelice iz filmova „Star Wars“ sage.

Moramo priznati da su odradili veoma dobar posao. Prepoznatljive Star Wars reference se mogu videti na svim automobilima. Jednom od njih su dodata krila da bi izgledao kao čuveni X-wing avion. Na drugom vozilu možemo videti kako viri glava BB-8 droida iz filma The Force Awakens, dok Nissan Maxima inspirisan likom Kylo Rena prosto odiše tom Sith energijom.

U našoj galeriji možete pogledati rezultate ove interesantne kolaboracije kompanija Nissana i Lucasfilms, i ne zaboravite, novi Star Wars film The Last Jedi stiže u bioskope za manje od dve nedelje (13. decembra).

Nissan automobili u „Star Wars“ ruhuOtvori galeriju
kupkacover Topla kupka u automobilu? Što da ne! car-40552_960_720cover Samovozeći automobili će povećati konzumaciju alkohola kampercover City letnja preporuka #30: Leto na točkovima fotografija koja otvara tekst1_cover 10 razloga da na putovanje krenete sa Jeep Renegade · ·