Zvezdanik  1180x536
PULS GRADA · deca

„Zvezdanik“ se bavi razvojem edukativnih, kreativnih, modularnih igračaka za decu od ekoloških materijala. Prva u nizu su „Zvezdanik Moje kocke za maštanje“, napravljene od kartona. Kao didaktičko sredstvo, kroz igru, pomoću njih se aktivira i podstiče kreativnost, mašta, razvija motorika, zatim emocionalni, intelektulni i socijalni razvoj dece, oblikuju sposobnosti i veštine, logičko i divergentno razmišljanje kod dece.

Jednostavnog su oblika i većih dimenzija, i od njih deca mogu da izgrade svoje oblike iz mašte iznad njihove visine i naprave nešto što im do sada nijedna igračka nije pružala. Na njima može da se crta, piše, boji i lepe razni materijali. Pogodne su za samostalne i grupne igre, kao i za decu sa posebnim potrebama.

Ove „pametne“ kocke su izazvale oduševljenje kod svakoga ko se sa njima susreo, i dece i roditelja, i stručnjaka iz oblasti pedagogije, kao i velikih kompanija koje podržavaju njihov dalji razvoj.

Kraljevo2 SOS roditelj – oslonac i podrška za decu bez roditeljskog staranja DSC_5582 Otvoren Kodijev park na Karaburmi DSC00432 IKEA: Za svako dete najbolji početak WWF akademija za prirodu_Petnica 2 Počelo prijavljivanje škola za drugu godinu „WWF akademije za prirodu“ · · · · ·