pagehoteli
U VAZDUHU · urban flash

Kao što brza hrana ne izgleda isto u stvarnosti i na slikama ispred restorana, tako nije retkost ni da se hoteli lažno predstavljaju u brošurama i turističkim vodičima. A kad ih posetimo suočavamo se sa velikim razočaranjem, a često i iznenadnim stresom jer nam je neko uništio ideju o tome da hotelijerstvo i hedonizam idu zajedno.

Oni će nam, na primer, reći da imaju teretanu, ali nas neće obavestiti da nju čini jedna sprava za vežbanje u prostoriji dva sa dva. Ako hotel reklamira bazen, bio bi red i da je on napunjen vodom i u funkciji kada stignemo tamo, a da ne govorimo o obećanjima o savršenom pogledu sa naše terase na lokalne predele (prelepa priroda = prepotopska fabrika sa džinovskim dimnjakom?).

Sigurni smo da su i vas zadesila slična iznenađenja na vašim putovanjima. Pogledajte u našoj galeriji šta se sve bizarno može pronaći u najgorim hotelima širom sveta.

Samo za voajere i egzbicionisteOtvori galeriju
78 Kada ti majka kaže da se otrezniš 1234145 10 dokaza da ste srećni u vezi Pogledajte: Nesvakidašnja situacija u beogradskom GSP-u Pogledajte: Nesvakidašnja situacija u beogradskom GSP-u 1513086341-0cover Da li biste igrali šah u troje? · · · ·