Nivea
PULS GRADA · lepota

Na celodnevoj NIVEA press konferenciji u divnom ambijentu hotela „Sloboda“, u Šapcu organizovane su edukativne i zabavne prezentacije kojima su predstavljeni novi proizvodi vodećeg brenda za negu kože. Sa fokusom na predstojeće leto, sezonu odmora i sunčanja, predstavljena je unapređena NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvoda, koja ne samo da pruža pouzdanu zaštitu za vašu kožu, već od ove godine štiti i vašu odeću.

Unapređena formulacija losiona i sprejeva za decu i odrasle, sprečava nastajanje žutih tragova na omiljenim letnjim odevnim komadima i omogućava njihovo lakše ispiranje. Doživljaj mora upotpunila je NIVEA plaža sa peskom, ležaljkama, prelepim akcesoarima u vidu peškira, torbi i prepoznatljivim plavim loptama.

Revolucionarnu Hairmilk kolekciju, i novitete za negu tanke i guste kose gosti su mogli da probaju na samom događaju. Novi proizvodi za negu tela obogaćeni su senzualnim uljima, koji ne samo da dubinski neguju kožu, već pružaju i potpuni užitak za sva čula.

Gelovi za tuširanje i losioni za telo oplemenjeni uljima, egzotičnim i nežnim mirisnim notama stvoreni su za uživanje i opuštanje. Prostoriju su ispunjavali sofisticirana dekoracija i mirisi vanile, ružinih latica, trešnjinog i lotosovog cveta, Ilang Ilang-a, kao i bočiče sa uljima.

Mešavina ulja i losiona za prelepu i blistavu kožu

Ulja su dragoceni sastojak nege tela: poznato je da štite površinu kože i umiruju je. Formulacija nove linije NIVEA losiona za telo bogate uljem kombinuje vrednosti hranljivih ulja sa prijatnim mirisima i pomaže da se suva koža postane nežna i blistava. Nivea stručnjaci za negu kože su u saradnji sa stručnjacima za mirise pažljivo osmislili tri različite varijante nove linije NIVEA losiona za telo bogate uljem: sa mirisom ruže i arganovim uljem, sa mirisom vanile i bademovim uljem, i sa mirisom cveta trešnje i uljem jojobe.

Uz ovakvu mogućnost izbora, lako je pronaći odgovarajući za svako raspoloženje i osećanje. Formulacija losiona bogata uljima je naročito hranljiva, pritom ne ostavlja mastan ili lepljiv trag, a čini kožu prelepom i blistavom. Isprobajte losion za telo kojim ćete ugoditi sebi i svojoj koži.

pagecover Mermerne usne: Novi trend u šminkanju coverspringmakeupandhair Osvežite šminku i frizuru za proleće Linija DR Grandel Preparati zbog kojih će vam koža lica reći „hvala“ Kolaž zdrava koža (foto: pixabay) 5 ultimativnih saveta za zdravu kožu · · · · ·